Korte levertijden en ruime voorraden

Magazijnoppervlak van circa 6000m2

Goede prijs- kwaliteit verhouding

Eigen machinale werkplaats voor houtbewerking

Exterieur plaat (voor buiten)

Exterieurplaat is de verzamelnaam voor alle watervast verlijmde plaatmaterialen (WBP) en dus geschikt zijn voor buiten maar ook voor binnen toepassingen in vochtige ruimten. Okoume multiplex onbehandeld is een lagenplaat met een okoume fineer. Voor buitentoepassingen dienen deze platen altijd behandeld te worden! Een variant hierop is een gegronde plaat (primeplex). Dit is eveneens een okoume lagenplaat met aan beide zijden een fabrieksmatige grondverflaag waardoor het een zeer glad oppervlak heeft en deze plaat zeer populair in gebruik is. Bovengenoemde platen worden veelal voor gevelbetimmeringen gebruikt. Beide type platen worden met garantie geleverd mits deze op de juiste wijze worden verwerkt. Informeer hiervoor naar de verwerkingsvoorschriften.

Betonplex is een watervaste plaat met een epoxy toplaagcoating meestal donkerbruin maar is ook leverbaar in andere kleuren. De plaat is uitermate geschikt voor vochtige ruimten en kan onbehandeld in de buitenlucht worden toegepast zoals bijvoorbeeld aanhangwagens, deksels etc. Daarnaast is de plaat ook leverbaar met een anti-slip relief.

Hardkunststof platen of volkern platen zijn houtachtige plaatmaterialen met een zeer harde kern van diverse lagen papier die samengeperst worden. De platen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd en hoeven derhalve niet geschilderd te worden. In de volksmond worden ze ook wel ‘’trespa’’ platen genoemd. Een variant hierop is Rockpanel. Dit is eveneens een harde plaat maar met een kern van samengeperste steenwol waardoor de plaat gemakkelijker te verwerken is ten opzichte van de zeer harde volkern plaat. Beide type platen worden veelal voor gebruikt voor gevelbekleding zoals boeiboorden, overstekken, zijwangen dakkapel etc.

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?