Korte levertijden en ruime voorraden

Magazijnoppervlak van circa 6000m2

Goede prijs- kwaliteit verhouding

Eigen machinale werkplaats voor houtbewerking

Over ons

Van der Wal Ferwerd BV is een zelfstandig familiebedrijf met enkele medewerkers vast in dienst. Ons bedrijf kenmerkt zicht door kennis van zaken, korte lijnen, service en betrouwbaarheid. Met een magazijnoppervlak van circa 6.000m2 zijn wij ruim gesorteerd in hout- en bouwmaterialen en kunnen wij u dus snel van dienst zijn. Onze klanten zijn particulieren en (midden) kleine ondernemers.

Daarnaast beschikken wij over een eigen professionele werkplaats voor het uitvoeren van houtbewerking en het maken van machinale timmerwerken zoals kozijnen, ramen en deuren.

Wij zijn aangesloten bij een centrale inkooporganisatie IGM waarbij we gezamenlijk inkopen met andere zelfstandige ondernemers in de hout- en bouwmaterialenbranche. Op deze manier kunnen wij u de juiste A-merken leveren tegen de meest gunstige prijscondities.

Van der Wal machinale houtbewerking

In onze eigen werkplaats maken wij kozijnen, ramen en deuren op maat en wens van de klant. Met moderne machines en gereedschappen maken wij een kwalitatief hoogwaardig product. Naast timmerwerken voor nieuwbouw en verbouw, leveren wij ook timmerwerken voor de renovatiesector. Wij leveren zowel seriematig als enkele stuks of juist 1 stuks. Door onze platte en eenvoudige organisatie kunnen wij u daarnaast een persoonlijk advies, geheel afgestemd op uw wensen, een korte levertijd en een scherpe prijs bieden. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven.

Meer weten? Lees er alles over op onze machinale houtbewerking website www.vanderwalkozijnen.nl

Chat openen
Hallo!
Waarmee kunnen we je helpen?