Hout en plaat Bouwmaterialen Kozijnen Bouwshop
 •  
  Massieve vloerdelen
   
  Onze vloerdelen worden uitsluitend vervaardigd uit planken van massief hout. Juist dit geeft een vloer een eigen uniek karakter en een natuurlijk, warme én onvervalste uitstraling. De vloerdelen zijn na productie ongeveer 20 mm dik en, bij normaal onderhoud, nagenoeg onverslijtbaar. De breedte van de vloerdelen is afhankelijk van de houtsoort. Standaard wordt de bovenkant van de plank iets afgeschuind, een zogenaamde vellingkant.

  U kunt bij ons kiezen uit verschillende houtsoorten. Klik hier om een indruk te krijgen van de diversiteit van ons assortiment.
   
  Het productieproces: Van natuur tot interieur
  Onbewerkte planken worden, nadat ze ‘vers’ van de zagerij komen, buiten 'op lat' gezet. Zo worden de planken eerst ‘aan de lucht’ gedroogd. Na een aantal maanden worden de planken in onze eigen droogkamer-installatie geplaatst, zodat ze op het juiste vochtgehalte gebracht worden.

  Als het droogproces is afgerond, worden de planken in onze moderne en professionele machinale werkplaats geschaafd en bewerkt tot vloerdeel. Tijdens dit productieproces vindt er voortdurend een controle plaats op de kwaliteit van de vloerdelen.

  In een droge ruimte worden nu de legklare vloerdelen opgeslagen, tot het moment dat ze kunnen worden afgeleverd bij u als klant.
   
  Natuurproduct
  Hout is een natuurproduct, waardoor het enigszins kan gaan krimpen of uitzetten. Dit proces is afhankelijk van de luchtvochtigheid in de ruimte waarin de vloerdelen liggen. De luchtvochtigheid kan variëren gedurende het jaar. Het is verstandig om de luchtvochtigheid in de gaten te houden en, indien nodig, zelf te reguleren middels een be- of ontvochtiger.

  Aanvullende informatie
  Klik op onderstaande links voor meer informatie over het genoemde onderwerp:
   
  Offerte aanvragen
  Klik hier om vrijblijvend een offerte voor de levering van uw houten vloer aan te vragen.
   
     
Adres Openingstijden Overige
Mûnewei 3 (industrieterrein)
9172 GR  FERWERT
Telefoonnummer: 0518 - 41 12 18
Faxnummer: 0518 - 41 20 00
Maandag tot en met vrijdag: 07.30 - 12.00 uur en 13.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 12.00 uur
Anders op afspraak.
E-mailadres: info@vdwalferwerd.nl
Kamer van Koophandel: 01052527

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Webdesign verzorgd door © Aksint