Hout en plaat Bouwmaterialen Kozijnen Bouwshop
 •      
  Welkom    
  Aanbiedingen
  Weekamp
  30 januari 2017
  Weekamp binnendeuren  


  Profiteer van onze Weekamp actie op binnendeuren.

  Bij aanschaf van een Weekamp binnendeur ontvang je 15 euro retour.
  Jouw voordeel kan oplopen tot 300 euro.
  Deze actie is geldig van 30 januari t/m 2 april 2017.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
   
  Dakpan VHV natuurrood
  23 maart 2016
   
     
     
  Welkom op de website van Van der Wal Ferwerd BV in Ferwert (Friesland). Een natuurlijk goed adres voor al uw houtmaterialen, bouwmaterialen, houten vloeren, tuinhout en kozijnen, ramen en deuren op maat gemaakt. Wij leveren zowel aan particulier als ondernemer.

  Van oorsprong zijn wij als bouwbedrijf begonnen met daarnaast de verkoop van hout- en bouwmaterialen. Vanaf de jaren negentig zijn wij met het bouwbedrijf gestopt en hebben wij ons gericht op de verkoop en uitbreiding van het assortiment hout- en bouwmaterialen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volledige hout- en bouwmaterialenhandel.

  Daarnaast beschikken wij over een eigen professionele werkplaats voor het uitvoeren van houtbewerking en het maken van machinale timmerwerken zoals kozijnen, ramen en deuren. Begin jaren negentig is daar, vanuit de relatie met de houtbranche en de toegenomen vraag, het zelf maken en bewerken van massief houten vloerdelen aan toegevoegd. In de loop van de tijd hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan in deze zeer specifieke branche.

  Van der Wal Ferwerd BV is een zelfstandig familiebedrijf met enkele medewerkers vast in dienst. Onze klanten zijn particulieren (doe-het-zelf-ers) en (midden)kleine ondernemers, zoals timmer- en onderhoudsbedrijven, schilders, hoveniers en agrarische ondernemingen.

  Ons bedrijf kenmerkt zich door kennis van zaken, korte lijnen, snelle service en gemoedelijkheid. Met een magazijnoppervlak van circa 6.000m2 zijn wij ruim gesorteerd en kunnen wij u dus snel van dienst zijn.

  Wij zien u dan ook graag tegemoet in Ferwert! 

         
       


     
Adres Openingstijden Overige
Mûnewei 3 (industrieterrein)
9172 GR  FERWERT
Telefoonnummer: 0518 - 41 12 18
Faxnummer: 0518 - 41 20 00
Maandag tot en met vrijdag: 07.30 - 12.00 uur en 13.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 12.00 uur
Anders op afspraak.
E-mailadres: info@vdwalferwerd.nl
Kamer van Koophandel: 01052527

Algemene voorwaarden

Webdesign verzorgd door © Aksint